Vaasa

Kristiyhteisön Vaasan seurakunta 

TIEDUSTELUT VAASAN SEURAKUNNAN TOIMINNASTA

Annika Martikainen puh 050 522 4463 tai annika.martikainen (at) gmail.com

Lauantaina 5.2.

Klo 10.00      Ihmisen vihkitoimitus

                      Kirkkokahvit

                      Alustus otsikolla ”Totuus” ja keskustelua aiheesta

”Totuus” päättää pastori Martti Hyry viime syksynä aloittaman puheenvuorosarjan Usko, rakkaus, toivo. Se on kuitenkin kuunneltavissa ja koettavissa omana itsenäisenä kertanaan. Esitelmää voi tulla kuuntelemaan myös erikeseen.

Lauantaina 19.3.

Klo 10.00      Ihmisen vihkitoimitus

                      Kirkkokahvit

Vihkitoimitus klo 10.00 ja esitelmä sen jälkeen noin klo 11.30. Ellet pääse vihkitoimitukseen, voit tulla myös kuuntelemaan esitelmää ja keskustelemaan. Ovi kirjastonkujalla avataan uudelleen hiukan ennen esitelmän alkua.

Tervetuloa uudet ja vanhat:

Kulku tilaisuuksien pitopaikkaan, Raastuvankatu 3 D K2: een, joko ovikoodilla tai Kirjastokujalta Marttojen puoleisesta ovesta, joka on auki 10 minuuttia ennen vihkitoimitusta.

Lämpimästi tervetuloa

Tuethan Kristiyhteisön toimintaa 
Suomen Kristiyhteisön talous ja toiminta perustuu jäsenten ja ystävien vapaaseen tahtoon tukea toimintaa. Maksun suuruudesta ei ole olemassa suositusta, mutta vertailukohdaksi voi mainita, että kirkollisvero on Suomessa keskimäärin 1,3 % bruttotuloista. Kuukausittain automaattisesti toistuvan maksun voi määritellä omassa verkkopankissa tai siitä voi käydä sopimassa pankkikonttorissa. Vaasan Kristiyhteisön tili FI82 4970 1052 0040 21 (viitenumero 1300). Kiitämme tuesta!