Vaasa

Kristiyhteisön Vaasan seurakunta 

TIEDUSTELUT VAASAN SEURAKUNNAN TOIMINNASTA

Annika Martikainen puh 050 522 4463 tai annika.martikainen (at) gmail.com

Lauantaina 18.9.

Klo 10.00      Ihmisen vihkitoimitus

                      Kirkkokahvit

                      Alustus otsikolla ”Usko” ja keskustelua aiheesta

Pastori Martti Hyry aloittaa ensi lauantaina 18.9. noin klo 11.30 vihkitoimituksen jälkeen puheenvuorosarjan, jossa käsitellään uskon, toivon, rakkauden ja totuuden teemoja. Jos mitään, niin aikamme kaipaa kaikkia näitä teemoja ja käsitteitä todellisuutena antamaan meille voimia ymmärtääksemme, kyetäksemme ja jaksaaksemme toimia yhä monimutkaisemmaksi käyvässä maailmassa. Usko on luja luottamus siihen, mitä ei näy (hebr.11).

Vihkitoimitus klo 10.00 ja esitelmä sen jälkeen noin klo 11.30. Ellet pääse vihkitoimitukseen, voit tulla myös kuuntelemaan esitelmää ja keskustelemaan. Ovi kirjastonkujalla avataan uudelleen hiukan ennen esitelmän alkua.

Martti Hyry on hiljakkoin aloittanut uutena Suomen Kristiyhteisön pappina ja hänen toimipaikkansa on Tampere ja sen lisäksi vastuualueenaan Vaasa.

Tervetuloa uudet ja vanhat:

Kulku tilaisuuksien pitopaikkaan, Raastuvankatu 3 D K2: een, joko ovikoodilla tai Kirjastokujalta Marttojen puoleisesta ovesta, joka on auki 10 minuuttia ennen vihkitoimitusta.

Lämpimästi tervetuloa

Tuethan Kristiyhteisön toimintaa 
Suomen Kristiyhteisön talous ja toiminta perustuu jäsenten ja ystävien vapaaseen tahtoon tukea toimintaa. Maksun suuruudesta ei ole olemassa suositusta, mutta vertailukohdaksi voi mainita, että kirkollisvero on Suomessa keskimäärin 1,3 % bruttotuloista. Kuukausittain automaattisesti toistuvan maksun voi määritellä omassa verkkopankissa tai siitä voi käydä sopimassa pankkikonttorissa. Kiitämme tuesta!